Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

inTwente wordt DSW: Wat betekent dit voor jou?

Vanaf 1 januari 2025 stopt inTwente als zelfstandige zorgverzekeraar en gaat het verder onder het laben van DSW Zorgverzekeraar. Als je op dit moment bij inTwente verzekerd bent, wordt jouw verzekering automatisch overgezet naar DSW. Maar waarom gebeurt dit, en wat betekent het voor jou? We leggen het je uit!

Waarom deze verandering?

InTwente is al tien jaar actief als regionale zorgverzekeraar, maar ondanks de trouwe groep verzekerden is het niet groot genoeg om echt invloed te hebben in de zorgmarkt. Daarom is besloten om samen te gaan met DSW. DSW is de grootste van de kleinere zorgverzekeraars in Nederland en staat, net als inTwente, voor toegankelijke zorg, ook in jouw regio.

Daarnaast is het onderhouden van een aparte zorgverzekering behoorlijk duur. Denk aan een eigen website, een app en marketingcampagnes. Door deze kosten te besparen, kan er meer geld naar jouw zorg gaan.

Wat betekent dit voor jou als klant?

Het goede nieuws is: je hoeft zelf niks te veranderen. DSW zorgt ervoor dat jouw zorgverzekering per 1 januari 2025 automatisch wordt overgezet. Begin november ontvang je van DSW het polisvoorstel voor volgend jaar. De premie en de vergoedingen blijven hetzelfde, want die waren al gelijk aan die van DSW.

Verder veranderd er niet veel, je zult alleen moeten wennen aan de naam, kleur en contactgegevens, aangezien die wel anders zijn. DSW staat al tien jaar bekend als de beste zorgverzekeraar van Nederland, dus je ontvangt dezelfde service zoals je daarvoor gewend was. Ook je lopende behandelingen en vergoedingen blijven gewoon zoals ze zijn, en zorgverleners zullen op tijd geïnformeerd worden over de overgang.

Zorgverzekeringen vergelijken

Hoewel je zorgverzekering automatisch wordt overgezet naar DSW, kun je vanaf 12 november zelf het volledige aanbod aan zorgverzekeringen vergelijken. Misschien past een andere verzekeraar beter bij jou, of kun je geld besparen. Via ZorgKiezer.nl kun je makkelijk zorgverzekeringen vergelijken en overstappen.

Zo weet je zeker dat je de juiste zorgverzekering 2025 kiest! Heb je hulp nodig? Geen zorgen, ons team van zorgexperts staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via de chat of bel ons op 020 2611 600!

Laatste update op 9 oktober 2024 – 16:54 door Rosa Boogaard.

Reactie op “inTwente wordt DSW: Wat betekent dit voor jou?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2024 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344